דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


לחם אגוזים וסילאן 

מאת    [ 01/06/2013 ]

מילים במאמר: 100   [ נצפה 4969 פעמים ]

מרכיבים:

350 גרם קמח לבן

350 גרם קמח מלא

2 כפיות מלח ים

100 גרם צימוקים

100 גרם פקאן

30 גרם שמרים

375 מ"ל מים

150 מ"ל סילאן

אופן ההכנה:

בקערה שמים קמח (מנופה), מלח, צימוקים ואגוזים. 

בקערה נוספת ממיסים את השמרים במים ומוסיפים את הסילאן .

מוסיפים את הנוזלים לקמח, לשים כ 10 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד למשך כשעה וחצי.

חובטים בבצק להוצאת האוויר. יוצרים כיכר ומתפיחים למשך כ- 50 דקות.

חורצים בבצק ואופים למשך כ- 35 דקות בחום של 200 מעלות.

שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב