מרכיבים:
350 גרם קמח לבן
350 גרם קמח מלא
2 כפיות מלח ים
100 גרם צימוקים
100 גרם פקאן
30 גרם שמרים
375 מ"ל מים
150 מ"ל סילאן
אופן ההכנה:
בקערה שמים קמח (מנופה), מלח, צימוקים ואגוזים.
בקערה נוספת ממיסים את השמרים במים ומוסיפים את הסילאן .
מוסיפים את הנוזלים לקמח, לשים כ 10 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד למשך כשעה וחצי.
חובטים בבצק להוצאת האוויר. יוצרים כיכר ומתפיחים למשך כ- 50 דקות.
חורצים בבצק ואופים למשך כ- 35 דקות בחום של 200 מעלות.
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379